Informasjon

Sett deg gjerne inn i denne informasjonen.

Bestilling og Betaling

Når du har tatt kontakt og vi sammen avtaler fotografering, så sender vi deg en kontrakt og når den signeres betaler du et reservasjonsgebyr som sikrer begge parter for den avtalte tiden. Dette beløpet vil bli trukket fra endelig faktura. Noen dager før fotograferingen finner sted, sender vi en faktura med sluttoppgjør.

Dersom du/dere ikke møter til avtalt tid, vil du/dere bli fakturert fullt, men kan du ikke kan komme, så ta kontakt så tidlig som mulig slik at vi finner ny dato for fotografering.


Redigering og levering

Vi forbeholder oss retten til å kun redigere bort midlertidige endringer  (feks kviser, blåmerker, allergi o.l) Vi redigerer ikke kroppsstørrelser eller utseende.

Ca 1 uke etter fotograferingen sender vi dere et bildegalleri for utvelgelse av bilder. Vi forbeholder oss retten til å velge ut de beste bildene før dere mottar galleriet.

Galleriet er åpent i 7 dager. Hvis dere ikke velger bilder innen disse dagene koster det 500,- for å få tilsendt nytt galleri.

Alle bilder leverer vi digitalt og ferdig redigert med vår stil og uttrykk i høy oppløsning innen 4-6 uker


Rettigheter til bilder.

Som kunde får dere rettigheter til privat bruk. Det betyr at dere bruker bildene som dere vil, så lenge dette er privat. Det vil si at, om bildene skal brukes kommersielt, av tredjepart, eller på noen annen måte  skal f22photo AS kontaktes før dette gjøres.

Vil dere dele bildene på SoMe, skal f22photo AS krediteres jamfør åndsverkloven.

Det er ikke tillatt å endre redigering (feks filterbruk), beskjære bilder eller på annen måte endre bildene.

Isabella Myran

Vidar Siljeholm

Kontakt

Fyll inn navn, mail og telefonnummer. Beskriv gjerne hva du ønsker fra oss eller er du bare nysgjerrig, så spør gjerne.

 
 
 
 
 

åpningstid

Mandag-fredag          10-18

Lørdag og søndag      etter avtale